novinky 

Apple TV+ odhaľuje náhľad na hviezdny rad nových a vracajúcich sa pôvodných seriálov, ktoré majú debutovať v roku 2024

Dnes na tlačovom turné Winter Television Critics Association v roku 2024 sa Apple TV+ podelila o pohľad na nové, originálne príbehy a vracajúce sa seriály, ktoré budú mať celosvetovú premiéru na jar a v lete 2024. Apple TV+, ktorý príde tento rok, rozšíri svoju ocenenú tabuľku. originálov s veľmi očakávanými novými sériami vrátane „The New Look“, „The Dynasty: New England Patriots“, „Constellation“, „The Completely Up Adventures of Dick Turpin“, „Manhunt“, „Palm Royale“, „ Cukor, „Franklin“, „Temná hmota“, „Presumed Innocent“, „Krajina žien“ a ďalšie.

Fanúšikovia sa navyše môžu tešiť na nové sezóny široko uznávaných titulov, ako sú „Loot“, „The Reluctant Traveler With Eugene Levy“, „The Big Door Prize“, „Acapulco“, „Trying“ a ešte viac obľúbené originály od Peanuts for užiť si celú rodinu.

„Dnes sme nadšení, že môžeme odhaliť toľko skvelých nových príbehov a postáv, ktoré si diváci v roku 2024 zamilujú,“ povedal Matt Cherniss, vedúci domáceho programovania pre Apple TV+. „Všetky tieto presvedčivé série odrážajú odhodlanie spoločnosti Apple vytvárať príbehy, ktoré nielen pobavia, ale odrážajú bohatstvo našej spoločnej ľudskej skúsenosti, podporujú pocit porozumenia a podnecujú kultúrne rozhovory po celom svete. Nemôžeme čakať, kým každý zažije to, čo máme v obchode.“

Keďže dynamika okolo Apple TV+ neustále narastá, nová pôvodná séria, ktorá má debutovať v roku 2024, sa pripojí k ponuke prémiových, originálnych hitov, vrátane nedávno obnovenej „Hijack“, ako aj globálnej hitovej série „Masters of the Air“, “ Silo, „Monarch: Legacy of Monsters“, „Lekcie z chémie“, „Pre celé ľudstvo“, „Smršťovanie“, „Ted Lasso“ a „Severance“ medzi mnohými ďalšími.

Apple TV+ už tento rok odpremiérovala tituly „Criminal Record“ a epickú limitovanú sériu „Masters of the Air“ od Stevena Spielberga, Toma Hanksa a Garyho Goetzmana.

Komentujte cez Facebook

Related posts